Thuis

VisionMaster (Shenzhen) Industrial Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsinformatie

 

 

Is Visionmaster Industrieel Co., Ltd een belangrijk Voertuigtoezicht, een Telematica & een Videoverwerkingsdienstverlener met globaal perspectief. Wij hebben aan deze industrie meer dan 10 jaar, toegewijd en een hoogste mobiele leverancier van de toezichtoplossing in China met een snijkantteam van meer dan 200 werknemers geworden, onder wie er meer dan 60 ontwikkelingsingenieurs en 6 veroorzakend lijnen zijn. Elk product van uit te voeren materiaal zal keer 5-9 het meest striecttest werk overgaan. Met onze rijke ervaring en attente dienst, kan Visionmaster aan OEM/ODM-project werken. Met een jaarlijkse productiecapaciteit van 200.000 stukken, kunnen wij uw bulkorder met gemakkelijk ontmoeten.

Onze oplossingen zijn opgesteld wereldwijd onder diverse toepassingen met inbegrip van openbaar vervoer, schoolbus, privé vloot, logistiekbeheer, spoorweg en metro, mobiele media verrichting, enz.

Wij hebben slechts voor zolang kunnen bloeien door voor onze klanten en voortdurende ontwikkeling te zorgen. Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van een uitzonderlijk niveau van dienstverlening en een bredere waaier van producten.

De kwaliteit, de beschikbaarheid, de betaalbare waarde en het hoog niveau van dienstverlening zijn bij de kern van alles wij.

China VisionMaster (Shenzhen) Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Is Visionmaster Industrieel Co., Ltd een belangrijke videoleverancier van de toezichtoplossing met globaal perspectief. Alvorens wij deze nieuwe firmanaam (Visionmaster) kregen, zijn wij op het gebied voor 8years geweest. Ons team is regelmatig van de aanvankelijke 3 stichters tot meer dan 100 werknemers gegroeid. Door onze toewijding aan klant-centric innovatie en sterke partnerschappen, creëren wij maximumwaarde voor internationale verdelers, installateurs door eind te begaan - gebruikers concurrerend mobiel toezicht en de oplossingen en de Camera van DVR.

Onze oplossingen zijn opgesteld wereldwijd onder diverse toepassingen met inbegrip van openbaar vervoer, schoolbus, wetshandhaving, privé vloot, logistiekbeheer, spoorweg en metro, mobiele media verrichting, enz.

Wij blijven van de snelle en regelmatige groei genieten en zouden u willen uitnodigen om deel van ons globaal succes uit te maken. Gelieve te aarzelen om de telefoon op te nemen of ons geen e-mail te verzenden om hoe te weten te komen.

VisionMaster (Shenzhen) Industrial Co., Ltd.
VisionMaster (Shenzhen) Industrial Co., Ltd.
VisionMaster (Shenzhen) Industrial Co., Ltd.
VisionMaster (Shenzhen) Industrial Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : Visionmaster

Aantal werknemers : 25~50

Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%