Thuis Nieuws

Hoe te om een AHD Mobiele DVR te kiezen

Klantenoverzichten
Uw videomensen Tegen zijn zeer goed met over 98%-nauwkeurigheid!!!

—— Bob

Het SD-geheugenkaartmdvr systeem is zeer goed. Zeer aardig om met u te werken.

—— Cathy

Ik houd van uw camerasysteem, zal ik meer in de toekomst kopen

—— Joe

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe te om een AHD Mobiele DVR te kiezen
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een AHD Mobiele DVR te kiezen

Als consument, is het gemakkelijk om een Mobiele DVR in de Markt te vinden, maar in de meerderheid van gevallen, is de prijs de enige factor dat de klanten aandacht aan zullen besteden. Om deze reden, zou ik sommige uiteinden willen delen om een juiste Mobiele DVR leverancier van AHD te vinden om concurrerend te blijven en te bloeien.

 

De gedetailleerde informatie is als volgt:

 

1. Bedrijfsterkte

VISIONMASTER heeft aan de Mobiele DVR-industrie meer dan jaren, en een hoogste mobiele leverancier van de toezichtoplossing in China met een snijkantteam van meer dan 200 werknemers, met inbegrip van 92 ontwikkelaars gewijd geworden om de software en hardwareontwikkeling te steunen. VISIONMASTER heeft eigen fabriek om vele verschillende Mobiele DVR-modellen, zoals AHD Mobiele DVR 1080P, Waterdichte Mobiele DVR, SSD Mobiele DVR, SD-geheugenkaart Mobiele DVR, Dubbele HDD Mobiele DVR, Touch screen Andriod het Mobiele systeem van NVR, van ADAS op te stellen, AI, enz.

v

2. Het platform

Het platform IVMS wordt ontworpen en ontwikkeld om aan alle vereisten van het voertuigtoezicht te voldoen, steunt het om 10.000 voertuigen online tegelijkertijd in werking te stellen.

IVMS worden ontwikkeld voor de massamarkt om aan de behoeften van zoveel mogelijk bedrijven te voldoen. Aangezien de functionaliteit altijd bijwerkt, vandaar dat wenst u een sterk softwareteam en dat moet VISIONMASTER zijn.

 

Een voorbeeld van 8650 voertuigen online, u verdient zulk een krachtige platform IVMS om uw vloot te leiden en te controleren.

 

Hoe te om een AHD Mobiele DVR Picture1 te kiezen

 

3. De garantie

1. VISIONMASTER-de waarborgen zullen die al Mobiele DVR leverde aan de de industrienormen in de Volksrepubliek China voldoen en zullen een periode van 15 maanden vanaf datum van eerste aankoop of MDVR, en 12 maanden vanaf datum van eerste aankoop van andere producten zoals camera's, externe sensoren, enz. aanbieden.
2. Bij VISIONMASTER, wanneer een kwaliteitsprobleem dat onder de verantwoordelijkheid van VISIONMASTER in Product valt

de vervaardiging, de reparatie van de Producten met gebreken en de verschepende prijzen van VISIONMASTER aan de originele KOPER, echter, zullen deze garantie niet van toepassing zijn op enig defect die Product wordt bewezen om door het verschepen, ongepast gebruik, opslag, demontage, onderhoud of overmachtkoper/GEBRUIKER worden beschadigd.

 

4. Voordelen van een Mobiel DVR systeem van AHD

Het is belangrijk om van de vele die voordelen nota te nemen door een Mobiel DVR controlesysteem van AHD worden aangeboden. Het kan de situatie in de auto (passagiers, personeel en bestuurder) effectief controleren om te controleren of de bestuurder verordeningen en regels heeft overtreden. Kan het kan de kwaliteit van de dienst effectief verbeteren, economische voordelen verbeteren, niet alleen toezichtcamera's misdadigers wetshandhaving snel helpen om het even welke zogenaamde dieven vangen afschrikken en, maar deze systemen kunnen de verantwoordingsplicht van uw werknemers verbeteren, u ook helpen productiviteit controleren en soms uw verzekeringspremies zelfs verminderen.

 

VISIONMASTER kan u helpen om een AHD Mobiele DVR met de redelijke prijs, de hoogte - kwaliteit en de briljante naverkoopsteun aan te passen. Terwijl de eerlijke kosten om een videotoezichtsysteem te installeren een weinig steil kunnen schijnen, kunnen de uitbetaling op lange termijn en de vrede van mening de uitgave goed waard zijn. U verdient een betere AHD de Mobiele DVR-oplossing, welkom heet om VISIONMASTER-Verkoopteam te contacteren.

Bartijd : 2020-06-08 09:38:01 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
VisionMaster (Shenzhen) Industrial Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Judy

Tel.: 0086-13927491617

Fax: 86-755-2370-6513

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)