Thuis Nieuws

Wat is verschillen tussen een mobiele DVR en regelmatige DVR?

Klantenoverzichten
Uw videomensen Tegen zijn zeer goed met over 98%-nauwkeurigheid!!!

—— Bob

Het SD-geheugenkaartmdvr systeem is zeer goed. Zeer aardig om met u te werken.

—— Cathy

Ik houd van uw camerasysteem, zal ik meer in de toekomst kopen

—— Joe

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is verschillen tussen een mobiele DVR en regelmatige DVR?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is verschillen tussen een mobiele DVR en regelmatige DVR?

Anti-Vibration Eigenschappen:

laatste bedrijfsnieuws over Wat is verschillen tussen een mobiele DVR en regelmatige DVR?  0mobiele DVR en regelmatige DVR? Wat is verschillen tussen een mobiele DVR en regelmatige DVR? Mobiele DVRs met anti-vibration functie die de harde die aandrijving kan beschermen in mobiele DVR wordt geïnstalleerd. Het zal de videoopslagveiligheid van de bewegingssituatie verzekeren.

Wat is verschillen tussen een mobiele DVR en regelmatige DVR? Picture2 Geavanceerdere mobiele DVRs omvat GPS dat de plaats en de snelheidsinformatie van het voertuig kan verstrekken wanneer u de levende video controleert.

De multi-input zet om:

Wat is verschillen tussen een mobiele DVR en regelmatige DVR? Picture3 Mobiele DVRs kan veelvoud van I/O input steunen. zoals: ACC die op /off van voertuig, deuren alarm van verschilsoorten openen voertuigen. Signalen zelfs van het linker/juiste draaien, over snelheidsalarm enz.

Gegevenstransmissie

Wat is verschillen tussen een mobiele DVR en regelmatige DVR? Picture4 regelmatige DVR vereist LAN verbinding/en geadviseerde 4G/3G-dongles voor gegevenstransmissie. Heeft GPS, of geen secundaire keus van de gegevensopslag.

Mobiele DVRs gebruikt de netwerken van WiFi, van 4G & 3G-, die transmissie in real time die van gegevens toelaten uit het voertuig worden bijeengezocht binnen – video, plaats, snelheid en traagheidsmetingen.

Bartijd : 2020-03-24 11:02:08 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
VisionMaster (Shenzhen) Industrial Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Judy

Tel.: 0086-13927491617

Fax: 86-755-2370-6513

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)